Xperia Z kopen

Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers

27 mei 2013 | In Nieuws

Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers

Goed nieuws voor alle Sony Xperia Z gebruikers. Zij krijgen van Sony Mobile een tegoed van 25 euro op de diensten Music Unlimited of PS Store. Dit geld voor mei en juni. Hierdoor zullen betaalde applicaties gratis zijn en is er korting op Sony accessoires.

Sony schrijft dat gebruikers na het openen van de app 25 euro tegoed voor extra maanden ontvangen voor Music Unlimited, het downloaden van games uit de PS Store, Vita of PS 3. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is zijn of haar email adres op te geven. Vervolgens krijgt de gebruiker een email met daarin een code waarmee het tegoed geclaimd kan gaan worden.

Tweewekelijks verschijnt er een foto of videogerelateerde app waar normaal gesproken betaald voor zou moeten worden. Deze kan door Sony Xperia z gebruikers alleen gratis gedownload worden. Wanneer de gebruiker zich binnen de app registreert met zijn of haar e-mail adres, zal er per mail een code verstuurd worden met een link naar een speciale actie site.
Op deze site krijgt een gebruiker korting op diverse Sony accessoires.

In de Google Play store is de Xperia Privilege app te vinden (Voor alle Xperia bezitters). De huidige Xperia Z gebruikers zullen hierover een push bericht ontvangen. Regelmatig zullen er nieuwe acties geplaatst gaan worden. Deze zijn te zien wanneer je de app opstart.

Laat een reactie achter via Facebook
Laat een reactie achter