Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over de Sony Xperia Z en ander relevant nieuws.

4G versie van Sony Xperia Z op komst?

De toekomstige variant van de Sony Xperia Z, de Xperia Z ultra, krijgt waarschijnlijk 4G mogelijkheden. Dit blijkt uit een merkregistratie van Sony bij de FCC. (meer…)

4 september 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Sony Xperia Tablet Z in de verkoop

Sony is gestart met de verkoop van de Xperia Tablet Z. Dit hebben zij bekend gemaakt. De Sony Xperia Tablet Z gaat hier in Nederland zo’n 499 euro kosten. (meer…)

27 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers

Goed nieuws voor alle Sony Xperia Z gebruikers. Zij krijgen van Sony Mobile een tegoed van 25 euro op de diensten Music Unlimited of PS Store. Dit geld voor mei en juni. Hierdoor zullen betaalde applicaties gratis zijn en is er korting op Sony accessoires. (meer…)

27 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Software update voor Sony Xperia Z

Een paar dagen geleden heeft Sony een software update uitgebracht voor de Sony Xperia Z. De Update 10.1.1.A.1.253 brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Het OS, Android 4.1.2. Jelly Bean, blijft hetzelfde. (meer…)

20 mei 2013 | In Nieuws - 3 Reacties Lees meer...
Sony Xperia A misschien op komst?

Geheel onverwachts verscheen er bij de FCC in de Verenigde Staten een Sony Xperia A toestel om gekeurd te worden. Dit toestel werd al langer geruchten over verspreid maar is nog niet officieel door Sony aangekondigd. Het zal een high-end smartphone gaan worden die zijn plek naast de Sony (meer…)

10 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Presentatie van Sony Xperia Z in Frankrijk spectaculair!

In Nederland had Sony bij de presentatie al een ludieke actie voor de Sony Xperia Z met de zogenaamde Color Mob. Deze stond in lijn met de bekende tv reclame waarbij David Bowie zingt. In Frankrijk was de presentatie en introductie wel heel erg (meer…)

8 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar

De Sony Xperia Z behoort deze maand tot één van de best verkochte smartphones in ons land. Dit is ook niet zo verrassend want de Xperia Z is dan ook echt een nieuwe generatie telefoon met de leukste snufjes. Het Full HD scherm is echt fantastisch en dat het (meer…)

7 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Sony Xperia Z is al 4.6 miljoen keer verkocht

Wij mochten de Sony Xperia Z al testen en deze beviel zeer goed. Daarom is het ook geen verassing dat miljoenen andere mensen er net zo over denken. De smartphone verkoopt zeer goed en vliegt de winkelschappen uit. 4.6 miljoen exemplaren zijn er in 40 dagen tijd verkocht, dat zijn er meer dan (meer…)

1 mei 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Welk abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende providers en nog veel meer verschillende abonnementen. Ook zijn er in Nederland behoorlijk wat verschillende webwinkels waar je een abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z kan aanschaffen, en elke webwinkel heeft wel weer ze eigen kortingsacties.

Het kan daarom nog best lastig zijn om een geschikt abonnement te vinden! (meer…)

22 april 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...
Sony Xperia Z vs de Nokia Lumia 920

Sony is met de Sony Xperia Z de directe strijd aangegaan met de nieuwste generatie high end smartphones. Deze smartphones draaien niet alleen op Android maar ook op andere besturingssystemen zoals Windows Phone 8. De Nokia Lumia 920 draait op Windows Phone 8 en is Nokia’s nieuwste wapen in de oorlog om de titel beste (meer…)

20 april 2013 | In Nieuws - 0 Reacties Lees meer...