Sony Xperia Z kopen

Sony Xperia Z kopen overzicht

Je wilt een Sony Xperia Z kopen? De Xperia Z is de smartphone die Sony weer nieuw leven moet gaan inblazen qua verkoop van hun telefoons. Gezien de Xperia Z specs gaan ze waarschijnlijk een goede slag slaan. Één van hun grote concurrenten, Apple, doet weinig moeite qua verandering aan hun telefoons wat ook te zien is in de verkoopcijfers. Sony daarentegen heeft nu met de vierde versie van de Xperia een hele verandering aangebracht. Je gaat een Sony Xperia Z kopen? Bekijk hieronder waar de Xperia Z kopen het goedkoopst is. Gebruik de schuifknoppen om je eisen voor een abonnement in te stellen.

Waarom een Sony Xperia Z kopen?

Sony Xperia Z kopen achterkant
Persoonlijk vinden wij de Xperia Z de mooiste van alle Xperia modellen. Met slechts een 7 mm dikte, een 1080p 5 inch display en een quad-core processor is dit een hele complete smartphone. Daarnaast is het toestel ook stoot bestendig en waterbestendig. We hebben het toestel zelfs al in een emmer met water zien liggen zonder dat het erna ook maar enige mankementen vertoonde.

Wilt u een lekker groot(5 inch) FULL-HD beeldscherm hebben, dan is een Sony Xperia Z kopen een goede keuze. Het is een indrukwekkend scherm met geweldige contrast ratio’s die een haarscherp beeld geven. De randen van het toestel zijn ook heel smal daardoor lijkt het alsof het toestel één heel groot scherm is. De kijkhoek van de Xperia Z is iets minder dan die van een toestel met AMOLED technieken. Maar zeg nou zelf, je houdt het toestel altijd recht voor je. Zo heb je ook geen last van pottekijkers!

De Qualcomm processor met 4 kernen doet goed zijn werk. Bij het testen van het toestel ontstonden geen vertragingen. Zelfs niet bij het gebruiken van tien apps tegelijk.
Xperia Z kopen camera

13 megapixel camera

Wanneer u een smartphone wilt met een goede camera dan is de Sony Xperia Z kopen een goede keuze. Deze heeft namelijk een verbeterde Exmor R-sensor waardoor de camera met weinig licht nog steeds perfect foto’s maakt. Daarnaast kan het toestel Full HD video’s filmen in HDR mogelijkheid. Dit houdt in dat de camera bij elke frame drie keer zal beslissen over het optimale lichtniveau.

De accuduur van het toestel is ook langer dan de gemiddelde smartphone. Dit komt door een nieuwe techniek waarbij de telefoon in slaapstand zeer weinig stroom verbruikt. Het scherm wordt uitgeschakeld en lopende apps ook zodat ze geen data versturen of binnenhalen. Dus wilt u een smartphone wat langer kunnen gebruiken dan is de Sony Xperia Z kopen een goede keuze!

 

Conclusie

Al met al denken wij dat Sony hier zijn voeten stevig in de smartphone wereld gaat zetten. Het is een toestel dat de naam “next-gen smartphone” mag dragen. De concurrentie zal stevig zijn, maar Sony heeft met de Xperia Z een sterk wapen in handen! Klik op Sony Xperia Z specs om de specificaties nog eens duidelijk na te lezen. Klik op Sony Xperia Z abonnement om alle abonnementen te bekijken. Wilt u liever een Sony Xperia Z kopen als los toestel? Klik dan op Sony Xperia Z los toestel.