Xperia Z kopen

T-Mobile zet Sony Xperia Z onder de douche

10 maart 2013 | In Nieuws

T-Mobile zet Sony Xperia Z onder de douche

Sony had natuurlijk geen primeur met een waterdicht toestel. Veel smartphones hebben deze optie al gehad in het verleden, maar vrijwel alle smartphones met die optie kwamen uit de mid-range. Sony heeft daar met het high end toestel Sony Xperia Z een verandering in gebracht. Daarnaast is het toestel ook nog eens stofdicht naast waterdicht. Dit vraagt natuurlijk om uitgebreid getest te worden. Daarom heeft T-Mobile op een unieke wijze dit getest wat tevens marketing technisch heel leuk is.

Wie dit bedacht heeft is een goede marketing specialist, want de foto’s van deze stunt gingen het hele internet rond. De winkel zelf trok ook veel publiek tijdens deze stunt wat natuurlijk perfecte promotie is voor de Sony Xperia Z. De test vond plaats bij een T-Mobile winkel in Praag. In de winkel werd een douchecabine neergezet en modellen gingen vervolgens met het toestel onder de douche.

De Xperia Z heeft een IP67 certificering wat dus officieel bevestigd dat het toestel tot één meter diep water kan weerstaan. De douche test was natuurlijk een groot succes.

sony xperia z douche test

 

sony xperia z douche test3sony xperia z douche test2

Laat een reactie achter via Facebook
1 reactie
Laat een reactie achter