Xperia Z kopen

Sony Xperia Z tablet op komst?

10 februari 2013 | In Nieuws

Sony Xperia Z tablet op komst?

Sony heeft zojuist een tablet versie van de Sony Xperia Z aangekondigd. Er waren al geruchten dat Sony de tablet markt wou gaan betreden met hun nieuwe vlaggenschip, dit is nu dus een feit.

Sony heeft al twee tablets op de markt, de Tablet S en de Xperia Tablet S, maar nu dus straks in Japan ook een Sony Xperia Tablet Z. Het is geen baanbrekende tablet maar de specs zijn goed en hij heeft een aantal nieuwe features.

De tablet is met 6,9 mm behoorlijk dun en weegt 490 gram. De Nexus van google is bijna 9 mm dik en weegt 600 gram. De Xperia tablet Z is ook volledig waterdicht tot 1 meter diepte en stofvrij.

Sony-Xperia-Z-Tablet

De Sony Xperia Tablet Z heeft een 10.1 inch LCD scherm met een full HD resolutie van 1920×1200 pixels. Dankzij Sony’s Bravia engine zien kleuren er heel scherp uit. De processor is een Snapdragon S4 processor met quad core en 1.5GHz snelheid. Daarnaast heeft de tablet 2GB aan werkgeheugen en 32GB opslagruimte.

De tablet heeft ook een 8.1 megapixel camera en beschikt over een 6000 mAh batterij. Daarnaast ondersteund de tablet Wifi, LTE, NFC en bluetooth.

Wanneer de tablet ook in ons land beschikbaar zal zijn is nog niet bekend

Laat een reactie achter via Facebook
Laat een reactie achter