Xperia Z kopen

Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar

7 mei 2013 | In Nieuws

Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar

De Sony Xperia Z behoort deze maand tot één van de best verkochte smartphones in ons land. Dit is ook niet zo verrassend want de Xperia Z is dan ook echt een nieuwe generatie telefoon met de leukste snufjes. Het Full HD scherm is echt fantastisch en dat het toestel waterdicht is maakt het ook tot een uniek toestel. In andere landen staat de Z ook hoog in de ranglijsten en nu is dan eindelijk ook Amerika aan de beurt. Vanaf vandaag is de Xperia Z te koop in de Verenigde Staten.

Het zou ons verbazen als het toestel daar niet goed zal verkopen. De Xperia Z wordt door Sony officiële webshop in Amerika verkocht voor zo’n $629,99 dollar. Dat is een stuk goedkoper dan in ons land maar dat heeft ook te maken met valuta verschillen. Tevens als wij een toestel uit Amerika laten overkomen moeten wij ook nog VAT en douanekosten betalen.

De Amerikanen hebben de keuze uit drie kleuren; Zwart, wit en paars. Daarnaast is ook de Xperia ZL te koop bij hun, dit is een soortgelijk toestel maar zonder de waterdichte functie.

Indien je geen Sony Xperia Z wil kan je altijd nog een Nokia Lumia 1520 of Nexus 5 kopen of Nokia Lumia 1020 kopen

Laat een reactie achter via Facebook
Laat een reactie achter