Xperia Z kopen

Sony Xperia Tablet Z in de verkoop

27 mei 2013 | In Nieuws

Sony Xperia Tablet Z in de verkoop

Sony is gestart met de verkoop van de Xperia Tablet Z. Dit hebben zij bekend gemaakt. De Sony Xperia Tablet Z gaat hier in Nederland zo’n 499 euro kosten.

In een persbericht laat Sony weten dat de Xperia Tablet Z mondjesmaat te verkrijgen is over de gehele wereld. Doordat de vraag hoger is dan het aanbod is de tablet al in veel landen uitverkocht in de Sony winkels. In Nederland is de tablet wel te bestellen, maar deze wordt over 2 weken pas uitgeleverd door de fabrikant. Dit meldt Sony op haar website.

De Xperia tablet zal in drie smaken geleverd gaan worden. Het eerste model betreft een wifi model met 16 GB intern geheugen. Het tweede model zal 32 GB bevatten en het derde model zal 16 GB bevatten met 4-g ondersteuning. De goedkoopste uitvoering van deze high-end tablet zal 499 euro gaan kosten. De specificaties van de Xperia Tablet Z en de XperiaZ-smartphone zijn gelijk. Deze bestaat dus uit een 10.1 “ scherm welke een FULL HD resolutie heeft. De tablet zal 4 GB werkgeheugen bevatten en een Qualcomm S4 Pro-processor, welke over 4 kernen beschikt. Een 8-megapixel camera zal ook te vinden zijn op deze tablet. Tevens is deze stof en waterdicht.

sony xperia tablet z

Laat een reactie achter via Facebook
Laat een reactie achter