Sony Xperia Z http://www.sony-xperiaz.nl Prijzen, specs, reviews en info over de Sony Xperia Z Tue, 14 Oct 2014 10:41:15 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.3 4G versie van Sony Xperia Z op komst? http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/4g-versie-van-sony-xperia-z-op-komst/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/4g-versie-van-sony-xperia-z-op-komst/#comments Wed, 04 Sep 2013 21:28:18 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=504 De toekomstige variant van de Sony Xperia Z, de Xperia Z ultra, krijgt waarschijnlijk 4G mogelijkheden. Dit blijkt uit een merkregistratie van Sony bij de FCC. Vaak is het zo dat wanneer een er een registratie plaatsvindt van een smartphone model dat deze zeer kort erna op de markt komt. Maar volgens geluiden uit Sony’s kant kan dit nog wel even een paar maanden duren. De stap naar 4G is uiteraard een logische stap van Sony aangezien deze nieuwe mobiele internetsnelheid steeds meer gebruikers krijgt. Wanneer de Sony Xperia Z Ultra precies uitkomt kunt u hier binnenkort lezen!

Het bericht 4G versie van Sony Xperia Z op komst? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
De toekomstige variant van de Sony Xperia Z, de Xperia Z ultra, krijgt waarschijnlijk 4G mogelijkheden. Dit blijkt uit een merkregistratie van Sony bij de FCC.

Vaak is het zo dat wanneer een er een registratie plaatsvindt van een smartphone model dat deze zeer kort erna op de markt komt. Maar volgens geluiden uit Sony’s kant kan dit nog wel even een paar maanden duren. De stap naar 4G is uiteraard een logische stap van Sony aangezien deze nieuwe mobiele internetsnelheid steeds meer gebruikers krijgt.

Wanneer de Sony Xperia Z Ultra precies uitkomt kunt u hier binnenkort lezen!

Het bericht 4G versie van Sony Xperia Z op komst? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/4g-versie-van-sony-xperia-z-op-komst/feed/ 0
Sony Xperia Tablet Z in de verkoop http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-tablet-z-in-de-verkoop/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-tablet-z-in-de-verkoop/#comments Mon, 27 May 2013 21:48:19 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=497 Sony is gestart met de verkoop van de Xperia Tablet Z. Dit hebben zij bekend gemaakt. De Sony Xperia Tablet Z gaat hier in Nederland zo’n 499 euro kosten. In een persbericht laat Sony weten dat de Xperia Tablet Z mondjesmaat te verkrijgen is over de gehele wereld. Doordat de vraag hoger is dan het aanbod is de tablet al in veel landen uitverkocht in de Sony winkels. In Nederland is de tablet wel te bestellen, maar deze wordt over 2 weken pas uitgeleverd door de fabrikant. Dit meldt Sony op haar website. De Xperia tablet zal in drie smaken

Het bericht Sony Xperia Tablet Z in de verkoop verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Sony is gestart met de verkoop van de Xperia Tablet Z. Dit hebben zij bekend gemaakt. De Sony Xperia Tablet Z gaat hier in Nederland zo’n 499 euro kosten.

In een persbericht laat Sony weten dat de Xperia Tablet Z mondjesmaat te verkrijgen is over de gehele wereld. Doordat de vraag hoger is dan het aanbod is de tablet al in veel landen uitverkocht in de Sony winkels. In Nederland is de tablet wel te bestellen, maar deze wordt over 2 weken pas uitgeleverd door de fabrikant. Dit meldt Sony op haar website.

De Xperia tablet zal in drie smaken geleverd gaan worden. Het eerste model betreft een wifi model met 16 GB intern geheugen. Het tweede model zal 32 GB bevatten en het derde model zal 16 GB bevatten met 4-g ondersteuning. De goedkoopste uitvoering van deze high-end tablet zal 499 euro gaan kosten. De specificaties van de Xperia Tablet Z en de XperiaZ-smartphone zijn gelijk. Deze bestaat dus uit een 10.1 “ scherm welke een FULL HD resolutie heeft. De tablet zal 4 GB werkgeheugen bevatten en een Qualcomm S4 Pro-processor, welke over 4 kernen beschikt. Een 8-megapixel camera zal ook te vinden zijn op deze tablet. Tevens is deze stof en waterdicht.

sony xperia tablet z

Het bericht Sony Xperia Tablet Z in de verkoop verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-tablet-z-in-de-verkoop/feed/ 0
Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/494/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/494/#comments Mon, 27 May 2013 21:44:14 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=494 Goed nieuws voor alle Sony Xperia Z gebruikers. Zij krijgen van Sony Mobile een tegoed van 25 euro op de diensten Music Unlimited of PS Store. Dit geld voor mei en juni. Hierdoor zullen betaalde applicaties gratis zijn en is er korting op Sony accessoires. Sony schrijft dat gebruikers na het openen van de app 25 euro tegoed voor extra maanden ontvangen voor Music Unlimited, het downloaden van games uit de PS Store, Vita of PS 3. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is zijn of haar email adres op te geven. Vervolgens krijgt de gebruiker een email

Het bericht Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Goed nieuws voor alle Sony Xperia Z gebruikers. Zij krijgen van Sony Mobile een tegoed van 25 euro op de diensten Music Unlimited of PS Store. Dit geld voor mei en juni. Hierdoor zullen betaalde applicaties gratis zijn en is er korting op Sony accessoires.

Sony schrijft dat gebruikers na het openen van de app 25 euro tegoed voor extra maanden ontvangen voor Music Unlimited, het downloaden van games uit de PS Store, Vita of PS 3. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is zijn of haar email adres op te geven. Vervolgens krijgt de gebruiker een email met daarin een code waarmee het tegoed geclaimd kan gaan worden.

Tweewekelijks verschijnt er een foto of videogerelateerde app waar normaal gesproken betaald voor zou moeten worden. Deze kan door Sony Xperia z gebruikers alleen gratis gedownload worden. Wanneer de gebruiker zich binnen de app registreert met zijn of haar e-mail adres, zal er per mail een code verstuurd worden met een link naar een speciale actie site.
Op deze site krijgt een gebruiker korting op diverse Sony accessoires.

In de Google Play store is de Xperia Privilege app te vinden (Voor alle Xperia bezitters). De huidige Xperia Z gebruikers zullen hierover een push bericht ontvangen. Regelmatig zullen er nieuwe acties geplaatst gaan worden. Deze zijn te zien wanneer je de app opstart.

Het bericht Gratis muziek of apps voor Sony Xperia Z gebruikers verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/494/feed/ 0
Software update voor Sony Xperia Z http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/software-update-voor-sony-xperia-z/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/software-update-voor-sony-xperia-z/#comments Mon, 20 May 2013 18:20:24 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=485 Een paar dagen geleden heeft Sony een software update uitgebracht voor de Sony Xperia Z. De Update 10.1.1.A.1.253 brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Het OS, Android 4.1.2. Jelly Bean, blijft hetzelfde. Met de update komt een stukje software waarbij je de witbalans van het display kunt aanpassen(Display Calibration Tool). Visueel gezien zijn er ook nog wat verbeteringen aangebracht middels de update, alles is nu nog beter te zien. Ook heeft de camera een verbetering gekregen waardoor de prestaties nog beter en scherper zijn. Daarnaast is het keyboard en een aantal widgets ook aangepast, tevens start het toestel sneller

Het bericht Software update voor Sony Xperia Z verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Een paar dagen geleden heeft Sony een software update uitgebracht voor de Sony Xperia Z. De Update 10.1.1.A.1.253 brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Het OS, Android 4.1.2. Jelly Bean, blijft hetzelfde.

Met de update komt een stukje software waarbij je de witbalans van het display kunt aanpassen(Display Calibration Tool). Visueel gezien zijn er ook nog wat verbeteringen aangebracht middels de update, alles is nu nog beter te zien. Ook heeft de camera een verbetering gekregen waardoor de prestaties nog beter en scherper zijn. Daarnaast is het keyboard en een aantal widgets ook aangepast, tevens start het toestel sneller op en draaien apps ook sneller.

Wanneer de update in Nederland beschikbaar zal zijn leest u hier op deze website over enkele dagen.

 

Het bericht Software update voor Sony Xperia Z verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/software-update-voor-sony-xperia-z/feed/ 3
Sony Xperia A misschien op komst? http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-a-misschien-op-komst/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-a-misschien-op-komst/#comments Fri, 10 May 2013 21:15:31 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=472 Geheel onverwachts verscheen er bij de FCC in de Verenigde Staten een Sony Xperia A toestel om gekeurd te worden. Dit toestel werd al langer geruchten over verspreid maar is nog niet officieel door Sony aangekondigd. Het zal een high-end smartphone gaan worden die zijn plek naast de Sony Xperia Z mag nemen. De FCC was bezig de Xperia A te keuren voor NTT DoCoMo, een Japans telefoon provider netwerk. Dankzij die keuring kwamen er een hoop specificaties naar boven borrelen. Zo zal het toestel een 5 inch Full HD scherm krijgen, een camera met 13 megapixels en een 2300

Het bericht Sony Xperia A misschien op komst? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Geheel onverwachts verscheen er bij de FCC in de Verenigde Staten een Sony Xperia A toestel om gekeurd te worden. Dit toestel werd al langer geruchten over verspreid maar is nog niet officieel door Sony aangekondigd. Het zal een high-end smartphone gaan worden die zijn plek naast de Sony Xperia Z mag nemen.

De FCC was bezig de Xperia A te keuren voor NTT DoCoMo, een Japans telefoon provider netwerk. Dankzij die keuring kwamen er een hoop specificaties naar boven borrelen. Zo zal het toestel een 5 inch Full HD scherm krijgen, een camera met 13 megapixels en een 2300 mAh accu.

Wat voor processor dit toestel zal krijgen is nog onbekend maar dit zal waarschijnlijk een ultra snelle quad core processor gaan worden. Het besturingssysteem zal Android Jelly Bean 4.2 gaan worden. Onderstaande foto laat zien dat de Xperia A veel op de Sony Xperia Z lijkt. Sony zal binnekort het toestel officieel gaan aankondigen.

Sony-xperia-A

Het bericht Sony Xperia A misschien op komst? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-a-misschien-op-komst/feed/ 0
Presentatie van Sony Xperia Z in Frankrijk spectaculair! http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/presentatie-van-sony-xperia-z-in-frankrijk-spectaculair/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/presentatie-van-sony-xperia-z-in-frankrijk-spectaculair/#comments Wed, 08 May 2013 16:44:26 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=468 In Nederland had Sony bij de presentatie al een ludieke actie voor de Sony Xperia Z met de zogenaamde Color Mob. Deze stond in lijn met de bekende tv reclame waarbij David Bowie zingt. In Frankrijk was de presentatie en introductie wel heel erg spectaculair. Daar werd gebruik gemaakt van een 3D projectie waarbij water en andere visuals op de muur werden geprojecteerd in 3D Met deze actie valt de actie in Nederland wel een beetje in het “water” ha-ha! De presentatie werd verzorgd door Pedro Winter en Superbien. Zie hieronder een korte video van de presenatie.

Het bericht Presentatie van Sony Xperia Z in Frankrijk spectaculair! verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
In Nederland had Sony bij de presentatie al een ludieke actie voor de Sony Xperia Z met de zogenaamde Color Mob. Deze stond in lijn met de bekende tv reclame waarbij David Bowie zingt. In Frankrijk was de presentatie en introductie wel heel erg spectaculair. Daar werd gebruik gemaakt van een 3D projectie waarbij water en andere visuals op de muur werden geprojecteerd in 3D

Met deze actie valt de actie in Nederland wel een beetje in het “water” ha-ha! De presentatie werd verzorgd door Pedro Winter en Superbien. Zie hieronder een korte video van de presenatie.

Het bericht Presentatie van Sony Xperia Z in Frankrijk spectaculair! verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/presentatie-van-sony-xperia-z-in-frankrijk-spectaculair/feed/ 0
Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-nu-pas-in-amerika-verkrijgbaar/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-nu-pas-in-amerika-verkrijgbaar/#comments Tue, 07 May 2013 16:43:46 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=461 De Sony Xperia Z behoort deze maand tot één van de best verkochte smartphones in ons land. Dit is ook niet zo verrassend want de Xperia Z is dan ook echt een nieuwe generatie telefoon met de leukste snufjes. Het Full HD scherm is echt fantastisch en dat het toestel waterdicht is maakt het ook tot een uniek toestel. In andere landen staat de Z ook hoog in de ranglijsten en nu is dan eindelijk ook Amerika aan de beurt. Vanaf vandaag is de Xperia Z te koop in de Verenigde Staten. Het zou ons verbazen als het toestel daar

Het bericht Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
De Sony Xperia Z behoort deze maand tot één van de best verkochte smartphones in ons land. Dit is ook niet zo verrassend want de Xperia Z is dan ook echt een nieuwe generatie telefoon met de leukste snufjes. Het Full HD scherm is echt fantastisch en dat het toestel waterdicht is maakt het ook tot een uniek toestel. In andere landen staat de Z ook hoog in de ranglijsten en nu is dan eindelijk ook Amerika aan de beurt. Vanaf vandaag is de Xperia Z te koop in de Verenigde Staten.

Het zou ons verbazen als het toestel daar niet goed zal verkopen. De Xperia Z wordt door Sony officiële webshop in Amerika verkocht voor zo’n $629,99 dollar. Dat is een stuk goedkoper dan in ons land maar dat heeft ook te maken met valuta verschillen. Tevens als wij een toestel uit Amerika laten overkomen moeten wij ook nog VAT en douanekosten betalen.

De Amerikanen hebben de keuze uit drie kleuren; Zwart, wit en paars. Daarnaast is ook de Xperia ZL te koop bij hun, dit is een soortgelijk toestel maar zonder de waterdichte functie.

Indien je geen Sony Xperia Z wil kan je altijd nog een Nokia Lumia 1520 of Nexus 5 kopen of Nokia Lumia 1020 kopen

Het bericht Sony Xperia Z nu pas in Amerika verkrijgbaar verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-nu-pas-in-amerika-verkrijgbaar/feed/ 0
Sony Xperia Z is al 4.6 miljoen keer verkocht http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-is-al-4-6-miljoen-keer-verkocht/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-is-al-4-6-miljoen-keer-verkocht/#comments Wed, 01 May 2013 12:02:41 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=454 Wij mochten de Sony Xperia Z al testen en deze beviel zeer goed. Daarom is het ook geen verassing dat miljoenen andere mensen er net zo over denken. De smartphone verkoopt zeer goed en vliegt de winkelschappen uit. 4.6 miljoen exemplaren zijn er in 40 dagen tijd verkocht, dat zijn er meer dan 100.000 per dag. Deze cijfers zijn nog niet bevestigd maar zijn een schatting door een bepaald analisten bureau die anoniem willen blijven. Wanneer dit klopt dan betekent dit veel goeds voor Sony. Natuurlijk zijn het geen Galaxy S3 aantallen maar wel zeker genoeg voor een 3e plek

Het bericht Sony Xperia Z is al 4.6 miljoen keer verkocht verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Wij mochten de Sony Xperia Z al testen en deze beviel zeer goed. Daarom is het ook geen verassing dat miljoenen andere mensen er net zo over denken. De smartphone verkoopt zeer goed en vliegt de winkelschappen uit. 4.6 miljoen exemplaren zijn er in 40 dagen tijd verkocht, dat zijn er meer dan 100.000 per dag.

Deze cijfers zijn nog niet bevestigd maar zijn een schatting door een bepaald analisten bureau die anoniem willen blijven. Wanneer dit klopt dan betekent dit veel goeds voor Sony. Natuurlijk zijn het geen Galaxy S3 aantallen maar wel zeker genoeg voor een 3e plek in het rijtje populairste smartphones.

De Sony Xperia Z zit bomvol met de nieuwste features en heeft een prachtig scherm. Nu is het nog even wachten op wat de smartphones van de concurrentie gaan doen. In juli zal Sony de officiele verkoopcijfers gaan vrijgeven aan het publiek. Wij denken dat Sony dan wel een reden heeft voor een feestje.

Het bericht Sony Xperia Z is al 4.6 miljoen keer verkocht verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-is-al-4-6-miljoen-keer-verkocht/feed/ 0
Welk abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z? http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/welk-abonnement-in-combinatie-met-de-sony-xperia-z/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/welk-abonnement-in-combinatie-met-de-sony-xperia-z/#comments Mon, 22 Apr 2013 09:45:11 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=448 Er zijn tegenwoordig veel verschillende providers en nog veel meer verschillende abonnementen. Ook zijn er in Nederland behoorlijk wat verschillende webwinkels waar je een abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z kan aanschaffen, en elke webwinkel heeft wel weer ze eigen kortingsacties. Het kan daarom nog best lastig zijn om een geschikt abonnement te vinden! Om die reden hebben wij de Abonnement-Vergelijk Tool ontwikkeld om het voor de jullie gemakkelijker te maken een geschikt abonnement te vinden. Met behulp van de schuifknoppen en aanvinkvelden kan je jouw zoekcriteria voor een abonnement instellen. Alle prijzen worden elke nacht geupdate, en

Het bericht Welk abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Er zijn tegenwoordig veel verschillende providers en nog veel meer verschillende abonnementen. Ook zijn er in Nederland behoorlijk wat verschillende webwinkels waar je een abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z kan aanschaffen, en elke webwinkel heeft wel weer ze eigen kortingsacties.

Het kan daarom nog best lastig zijn om een geschikt abonnement te vinden! Om die reden hebben wij de Abonnement-Vergelijk Tool ontwikkeld om het voor de jullie gemakkelijker te maken een geschikt abonnement te vinden. Met behulp van de schuifknoppen en aanvinkvelden kan je jouw zoekcriteria voor een abonnement instellen.

Alle prijzen worden elke nacht geupdate, en zijn dus altijd up to date! Ook worden de kortingsacties meegenomen in de prijs en zelfs de verzendskosten zijn meegerekend. Alle abonnementen worden gesorteerd op totaalprijs, je vindt hier dus altijd de goedkoopste up to date aanbiedingen!

Voer hieronder je wensen in voor een abonnement, op de pagina waar je terecht komt kan je nog meer keuzes invullen om zo het ideale abonnement te vinden!

Kies je abonnement:
Gratis toestel

Wat zijn jouw eisen voor een abonnement? Laat het ons weten in de reacties hieronder! We zijn zeer benieuwd naar de wensen van onze bezoekers.

Het bericht Welk abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z? verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/welk-abonnement-in-combinatie-met-de-sony-xperia-z/feed/ 0
Sony Xperia Z vs de Nokia Lumia 920 http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-vs-de-nokia-lumia-920/ http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-vs-de-nokia-lumia-920/#comments Fri, 19 Apr 2013 23:37:25 +0000 http://www.sony-xperiaz.nl/?p=437 Sony is met de Sony Xperia Z de directe strijd aangegaan met de nieuwste generatie high end smartphones. Deze smartphones draaien niet alleen op Android maar ook op andere besturingssystemen zoals Windows Phone 8. De Nokia Lumia 920 draait op Windows Phone 8 en is Nokia’s nieuwste wapen in de oorlog om de titel beste smartphone. Het grote verschil waarmee de Lumia zich onderscheid met de Xperia Z is het besturingssysteem. Of dat een positief iets is moet de consument zelf bepalen. Android heeft natuurlijk veel meer draagvlak voor ontwikkelaars omdat deze al veel langer bestaat, hierdoor zijn er veel

Het bericht Sony Xperia Z vs de Nokia Lumia 920 verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
Sony is met de Sony Xperia Z de directe strijd aangegaan met de nieuwste generatie high end smartphones. Deze smartphones draaien niet alleen op Android maar ook op andere besturingssystemen zoals Windows Phone 8. De Nokia Lumia 920 draait op Windows Phone 8 en is Nokia’s nieuwste wapen in de oorlog om de titel beste smartphone.

Het grote verschil waarmee de Lumia zich onderscheid met de Xperia Z is het besturingssysteem. Of dat een positief iets is moet de consument zelf bepalen. Android heeft natuurlijk veel meer draagvlak voor ontwikkelaars omdat deze al veel langer bestaat, hierdoor zijn er veel meer applicaties te verkrijgen voor dat platform. Daarnaast heeft de Xperia Z een Full HD scherm en de Lumia 920 een HD Ready scherm. De camera van de Z heeft ook meer megapixels dan de camera van de 920. Zie hieronder een Engelstalige video waarin de toestellen worden vergeleken.

Het bericht Sony Xperia Z vs de Nokia Lumia 920 verscheen eerst op Sony Xperia Z.

]]>
http://www.sony-xperiaz.nl/nieuws/sony-xperia-z-vs-de-nokia-lumia-920/feed/ 0